Profiel
Werkwijze
Producten

 


Portfolio
contact
Prijzen
 

 
Visitekaartjes

Een visitekaart is de indruk die bij uw klant achterblijft als u na het gesprek de klant verlaat, Ciscis Design kan deze indruk voor u bewerkstelligen, de kracht van Ciscis Design is dan ook de visitekaart juist die persoonlijke- of bedrijfstint te geven die u bij uw klant wilt achter laten.

Een “sprekende” visitekaart springt tussen de andere uit en vraagt hierdoor de aandacht van uw klant. Verder onderscheid Ciscis Design zich door visitekaarten ook voor MKB en Particulieren aan te bieden in kleinere oplagen, u zit dus niet direct vast aan grote hoeveelheden visitekaarten. Hierbij is het dus prettig als u niet 100% zeker bent over de uitstraling die u wilt geven, het veranderen is dan gemakkelijk te bewerkstelligen.
Andere voorbeelden waarbij kleinere oplagen handig is, zijn het wijzigen van bijvoorbeeld uw mobiele nummer, e-mail adres of huis- en kantooradres.

Ciscis Design rekent hiervoor gereduceerde ontwerp tarieven.

Tevens bied Ciscis Design u de mogelijkheid verschillende visitekaarten aan te bieden die zich onderscheiden in bijvoorbeeld afspraken-, stempel- en of kortingskaartjes.
Natuurlijk is het ook mogelijk een kaartje te maken met daarop uw kleinkinderen, huisdieren, auto's, hobby's  en vele andere mogelijkheden.